va aflati aici:
Home > Uncategorized > Ziua Pământului: când timpul nu mai are timp

Ziua Pământului: când timpul nu mai are timp

Ziua Pământului se sărbătorește în fiecare an pe 22 aprilie. S-a sărbătorit și în 2019, s-a făcut apel la responsabilitate, la empatie, la grijă. Nu știu cât timp au avut locuitorii plantei să sărbătorească Ziua Pământului în 2019. Azi, că sunt mult mai liberi și mult mai casnici, poate ar trebui să aibă mai mult de învățat.

Ce s-a întâmplat în 2019: tema oficială a Zilei Pământului a fost „Protejați-ne speciile”. S-a discutat despre nevoia de a proteja animalele aflate pe cale de dispariție.

Ce se întâmplă în 2020: coronavirus. Locuitorii planetei nu au timp de Ziua Pământului, pentru că semnalul de alarmă e fix teroarea de a nu se contamina. Și, dacă ar fi mai logic să-ți vezi vina și să înțelegi ceva din ceea ce se întâmplă, omul e departe de a se considera vinovat.

Probabil că atunci când vom învăța că nu putem trăi singuri, că depindem de natură, de aer, de planetă, va fi ceva mai ușor. Că e mai ușor să plantezi, decât să pornești drujba. E mai ușor să reciclezi, să nu cumperi decât ceea ce e esențial, să interzici vânătoarea, să înveți să respiri.

Iar dacă noi nu putem respira din cauză de virus, Pământul nu mai poate respira din cauza noastră. (HASHTAG NEWS)

 

Ziua Pământului: când timpul nu mai are timp – Hashtag News

Ziua Pământului se sărbătorește în fiecare an pe 22 aprilie. S-a sărbătorit și în 2019, s-a făcut apel la responsabilitate, la empatie, la grijă. Nu știu cât timp au avut locuitorii plantei să sărbătorească Ziua Pământului în 2019. Azi, că sunt mult mai liberi și mult mai casnici, poate ar trebui să aibă mai mult de învățat.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top