va aflati aici:
Home > Actualitate > Doi fraţi din Galați au fost retraşi de părinţi de la şcoală din cauza restricţiilor impuse de pandemie

Doi fraţi din Galați au fost retraşi de părinţi de la şcoală din cauza restricţiilor impuse de pandemie

Unitatea de învăţământ a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Galaţi despre situaţia creată, iar şeful instituţiei a declarat că părinţii s-au împotrivit încă de la începutul anului şcolar măsurilor luate în contextul pandemiei.

Părinţii i-au trimis la şcoală fără mască încă de la începutul anului. Profesorii i-au întrebat pe copii, le-au oferit măşti, iar ei au spus că nu poartă. Mai mult chiar, a avut loc un conflict în curtea şcolii în urma căruia unul dintre părinţi a fost amendat de poliţişti. După aceea, părinţii au solicitat adeverinţă medicală astfel încât copiii să facă doar cursuri online”, a declarat, marţi, şeful IŞJ Galaţi, Onuţ Atanasiu.

El a precizat că la nivelul judeţului Galaţi au fost înregistrate aproximativ 50 de cereri prin care părinţii au solicitat ca elevii să nu poarte măşti şi să nu folosească dezinfectant.

Puteți citi întreg articolul pe site-ul ȘTIRILOR PROTVhttps://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/doi-frati-din-galati-au-fost-retrasi-de-parinti-de-la-scoala-din-cauza-restrictiilor-impuse-de-pandemie-cum-suna-motivarea.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

2 thoughts on “Doi fraţi din Galați au fost retraşi de părinţi de la şcoală din cauza restricţiilor impuse de pandemie

Lasă un răspuns

Top