va aflati aici:
Home > Actualitate > Profanare de morminte într-un cimitir din Galaţi. Peste 130 de cruci au fost distruse

Profanare de morminte într-un cimitir din Galaţi. Peste 130 de cruci au fost distruse

Câţiva adolescenţi au vandalizat cimitirul Sf. Lazăr din Galaţi. Conform Administraţiei Domeniului Public Galaţi, peste 130 de cruci au fost distruse. Autorii profanării de morminte au între 13 şi 15 ani, iar doi dintre aceştia au fost prinşi de unul din paznicii cimitirului şi daţi pe mâna Poliţiei. Paznizul susţine că cei doi ar fi fost drogaţi.

Poliţiştii au mers la faţa locului, unde au depistat doi minori de 12 şi 15 ani. Aceştia sunt cercetaţi în  prezent pentru comiterea infracţiunii de profanare de morminte. Totodată, părinţii celor doi, precum şi agenţii de pază ai cimitirului au fost sancţionaţi contravenţional”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, pentru ADEVĂRUL.  

Părinţii celor doi adolescenţi au fost amendaţi cu câte 100 de lei, iar paznicii au primit câte o sancţiune contravenţională de 300 de lei pentru că nu au asigurat paza cimitirului.

Profanare de morminte într-un cimitir din Galaţi. Peste 130 de cruci au fost distruse

Câţiva adolescenţi au vandalizat cimitirul Sf. Lazăr din Galaţi. Conform Administraţiei Domeniului Public Galaţi, peste 130 de cruci au fost distruse. Autorii profanării de morminte au între 13 şi 15 ani, iar doi dintre aceştia au fost prinşi de unul din paznicii cimitirului şi daţi pe mâna Poliţiei.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Profanare de morminte într-un cimitir din Galaţi. Peste 130 de cruci au fost distruse

  1. Proprietarii mormintelor sa dea in judecata nu pe parintii acestor fiintze neechilibrate mintal dar pe CONDUCATORII AUTORITARI DIN GALATI, SA SE CEARA DESPAGUBIRI EXORBITANTE
    NUMAI ATUNCI NU SE V A MAI REPETA

Lasă un răspuns

Top