va aflati aici:
Home > Politica > Andrei Velea și Pact – Aproape de gălățeni!

Andrei Velea și Pact – Aproape de gălățeni!

De ce un partid local?

Lucrurile se văd diferit de la București față de cum le vedem noi din Galați. Una crede Bucureștiul că i-ar trebui Galațiului, alta crede Galațiul că ar avea nevoie. Din păcate, referendumuri locale nu se fac, așa că părerea gălățenilor nu e luată niciodată în considerare. Funcționari din birourile centrale decid ei în fișiere XLS ce e bine pentru Galați. Partidele de București impun candidați, unii dintre ei nu au văzut niciodată Galațiul. Partidele de București impun alianțe. Partidele de București impun proiecte pentru oraș. Altfel spus, partidele de București dictează în Galați.

Citește și: http://www.galati.info.ro/andrei-velea-candidatul-pact-pentru-galati-la-primarie/

Cine suntem?

Suntem o echipă de gălățeni pentru gălățeni. Tineri care s-au născut aici, care au studiat aici sau în altă parte și care activează profesional în Galați. Avem oameni unul și unul. Toți au cariere profesionale, fie în mediul public, fie în mediul privat. Echipa dă sens construcției PACT pentru Galați, nu un lider anume. Răspundem doar în fața gălățenilor! Ne-am făcut campania pe forțe proprii, am tipărit ziarele din banii noștri și le-am pus prin efort personal în toate cutiile poștale din Galați. Cei care ne ajută o fac dezinteresat. Tot pe banii noștri sponsorizăm aparițiile pe Facebook. ( NE PASĂ DE GALAȚI)

Andrei Velea și Pact – Aproape de gălățeni!

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Lucrurile se văd diferit de la București față de cum le vedem noi din Galați. Una crede Bucureștiul că i-ar trebui Galațiului, alta crede Galațiul că ar avea nevoie.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top