va aflati aici:
Home > Actualitate > Un angajat al şantierului naval Damen Galaţi a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al şantierului naval Damen Galaţi a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al şantierului naval Damen Galaţi a murit din cauza coronavirusului. El se afla în concediu de odihnă în prima parte a lunii aprilie, iar săptămâna trecută s-a simţit rău şi a fost internat la spital, unde a murit. DSP Galați face anchetă epidemiologică să afle cu cine a avut contact, potrivit Mediafax.

Angajatul confirmat cu noul coronavirus a murit în data de 20 aprilie, la spitalul din Galați, iar DSP face anchetă pentru a stabili cu cine a intrat el în contact.

„Ultima dată a venit la muncă în urmă cu aproximativ două săptămâni. Apoi, a intrat în concediu. Acum se face o anchetă epidemiologică, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică încearcă să afle cu cine a intrat în contact. Vestea ne-a bulversat”, a declarat, miercuri, reprezentantul Biroului de presă al Şantierului Naval Damen Galaţi, relatează ȘTIRI PE SURSE.

Un angajat al şantierului naval Damen Galaţi a murit din cauza coronavirusului

Publicat: Sursa foto: googleusercontent.com Un angajat al şantierului naval Damen Galaţi a murit din cauza coronavirusului. El se afla în concediu de odihnă în prima parte a lunii aprilie, iar săptămâna trecută s-a simţit rău şi a fost internat la spital, unde a murit.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top