va aflati aici:
Home > Actualitate > O femeie din Galaţi a murit din cauza gripei

O femeie din Galaţi a murit din cauza gripei

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, miercuri, că o femeie în vârstă de 82 de ani, din judeţul Galaţi, confirmată cu virus gripal tip A, a murit în 2 februarie. Potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, femeia nu era vaccinată împotriva gripei şi avea multiple afecţiuni cronice.

În judeţul Galaţi, acesta este primul deces cauzat de gripă în acest sezon, fiind confirmate alte cinci cazuri. Este vorba despre doi bărbaţi de 33 şi 45 ani, ambii cu gripă cu virus A, o fetiţă de o lună, un elev de opt ani şi o femeie de 31 ani, cu virus gripal de tip B.

În ceea ce priveşte stocurile de vaccin antigripal, de la debutul sezonului rece, în judeţul Galaţi au ajuns, în cinci tranşe, aproape 50.000 de doze, în stoc mai fiind circa 1.450 de doze, informeazĂ ROMANIA TV.

O femeie din Galaţi a murit din cauza gripei! Este al 16-le caz de deces provocat de gripă

O femeie în vârstă de 81 de ani a murit din cauza gripei, fiind al 16-lea caz de deces din cauza gripe în acest sezon. Medicii au onfirmat că aceasta avea mai mai multe afecţiuni cronice şi nu era vaccinată anti-gripal.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top