va aflati aici:
Home > Politica > Viorica Dăncilă, confuză la mitingul PSD de la Galați

Viorica Dăncilă, confuză la mitingul PSD de la Galați

Prezentă la mitingul PSD de la Galați Viorica Dăncilă a ținut să critice rezultatele Summit-ului de la Sibiu, însă a uitat în ce oraș se află. Referitor la Summit-ul de la Sibiu unde ea nu a fost invitată, Viorica Dăncilă a spus, pe scena instalată în fața casei de cultură din Galați:

Facem aici Summit-ul de la Iași!”.

Am văzut doar poze, dar care este rezultatul acestui Summit (de la Sibiu, n.r.), cum sunt reprezentate interesele românilor? De aceea, dragi români, facem aici Summitul de la Iași… Scriem declarația de la Galați și în această declarație scriem cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca părinții și bunicii noștri să fie umiliți, să se taie pensii și salarii, să se închidă spitale, că nu mai acceptăm ura, că vrem ca noi, românii, vrem să ne consutruim propriul destin”, a spus prrim-ministrul, citat de Digi24.

Aflat el însuși la Iași în acceași zi, Klaus Iohannis care participa la Forumul Educației, a transmis un mwsaj ironic către conducerea PSD-ului.

Nasol!…Iohannis reprezintă interese străine PSD, dar reprezintă interesele românilor.

Viorica Dăncilă, confuză la mitingul PSD de la Galați: “Facem aici summitul de la Iași”

Viorica Dăncilă, prezentă la mitingul PSD de la Galați, a făcut o confuzie în legătură cu locul unde se află, spunând că este de fapt la Iași, unde, cu două zile înainte, partidul organizase un miting la care ea nu a participat.

Klaus Iohannis către Liviu Dragnea: „Nasol! Reprezint interese străine PSD, dar interesele românilor”

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns dur, sâmbătă, atacului lansat de la Galați de liderul PSD Liviu Dragnea, numindu-l pe acesta „infractor-şef”. De asemenea, șeful statului a comentat că PSD-iştii „spun prostii” despre summitul de la Sibiu. „Aud, aşa, că PSD-istii vorbesc prostii despre summit. Nici nu-i de mirare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top