va aflati aici:
Home > Actualitate > Două tinere din Galaţi care ofereau servicii sexuale, ameninţate cu sabia şi sechestrate în Iași

Două tinere din Galaţi care ofereau servicii sexuale, ameninţate cu sabia şi sechestrate în Iași

O tânără din Galaţi a sunat luni, 9 noiembrie, în jurul orei 23,00, la 112 pentru a anunţa că sora ei, care se afla pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon. Poliţiştii au făcut verificări şi au aflat că două dintre cele trei tinere  au dat un anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, fiind contactate de un bărbat pentru a merge la o locaţie de pe raza municpiului Iaşi. Ulterior, fetele nu au mai răspuns la telefon. Potrivit unor surse judiciare, unul dintre bărbaţi le-a ameninţat pe fete cu o sabie după consumarea relaţiilor sexuale, spunându-le că nu mai au voie să iasă din apartament. Una dintre tinere a profitat de neatenţia răpitorilor şi i-a trimis un SMS unei prietene, în care îi explica situaţia.
Poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere, s-au conformat solicitării, iar fetele au fost eliberate, relatează ADEVĂRUL.

https://adevarul.ro/locale/galati/doua-tinere-galati-ofereau-servicii-sexualeamenintate-sabia-sechestrate-intr-un-apartament-iasi-1_5faa68dd5163ec4271b4e659/index.html

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top