va aflati aici:
Home > Politica > Liviu Dragnea a făcut inventarul investițiilor în derulare din Galați

Liviu Dragnea a făcut inventarul investițiilor în derulare din Galați

După baia de mulțime din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, Liviu Dragnea l-a atacat pe Iohannis la Galați. În discursul pe care l-a ținut la mitingul de pe 10 mai el a făcut inventarul investițiilor aflate în derulare în județul Galați.

“Ăștia ne spun de doi ani de zile…și ne spun într-una, Iohannis și ai lui, că PSD-ul n-a făcut nimic. Vreau să încep cu Galațiul. Mi-a dat aseară cineva o hârtie cu doar câteva realizări de aici,din Galați…Hai să vedem ce înseamnă nimicul de care vorbește Iohannis. Investiții în derulare în județul Galați:

  • 153 de milioane de euro pentru drumurile județene, drumuri pe care nimeni nu mai credea că e posibil să se mai circule. Cudalbi-Tecuci, Târgu Bujor-Berești, Cosmești-Buciumeni, Foltești-Vârlezi, Corod-Drăgușeni, Pechea-Cuca-Măstăcani, Rădești-Berești-Gănești. 320 de kilometri.
  • în sănătate 80 de milioane de euro. Spitalul Clinic de Urgență – reabilitatre și consolidare, blocuri de locuințe pentru medici, ambulatoriu de specialitate. Spitalul de Boli infecțioase – corp nou de clădire. Spitalul de la Gănești, spitalul din Târgu Bujor, spitalul TBC
  • pentru managementul deșeurilor 105 milioane de euro, stație de tratare mecano-biologică, stații de transfer la Târgu Bujor și Tecuci, depozit conform la Valea Mărului.
  • 182 de milioane de euro pentru apă și canalizare. 24 de localități care nu mai sperau să aibă apă și canalizare și suntem în secolul 21.
  • programul național de dezvoltare locală – 250 de milioane de euro: drumuri, apă, canalizare, școli, grădinițe și dispensare. 100 de milioane de euro investiții în drumuri, grădinițe școli și apă doar în municipiul Galați.
  • investiții în cultură – 11 milioane de euro: Muzeul de Arte Vizuale, Muzeul de Istorie. Am înțeles de la domnul primar că este primul muzeu de artă vizuală construit în România. Este un proiect premiat de Uniunea Arhitecților.
  • 20 de milioane de euro pe fondul de dezvoltare rurală.

În total, doar aceste investiții fac 900 de milioane de euro. Și urmează: l-am rugat aseară pe domnul ministru Cuc și azi de dimineață pe doamna prim-ministru să urgenteze procedurile pentru centura Galațiului.”

Liviu Dragnea – discurs la mitingul electoral al PSD la Galați.

Video:

 

Liviu Dragnea, atac hilar la UE: “Sunt supărați pentru că comunele noastre vor fi mai frumoase decât ale lor”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat, sâmbătă, la Galați, pe liderii UE care au participat la Summit-ul de la Sibiu, pe care i-a acuzat că sunt invidioși pe rezultatele economice ale României. “Sunt supărați pentru că comunele noastre în câțiva…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top