va aflati aici:
Home > Politica > Remember: Marius Stan vs. Liviu Dragnea: Nu ați făcut nimic pentru gălățeni

Remember: Marius Stan vs. Liviu Dragnea: Nu ați făcut nimic pentru gălățeni

Prezent la Galaţi pe data de 1 iunie 2016, pentru a susţine candidatura lui Ionuț Pucheanu la Primărie , Liviu Dragnea a formulat un atac dur la adresa lui Marius Stan, primarul în exerciţiu la acea vreme. Printre altele, preşedintele PSD şi-a cerut atunci scuze faţă de gălăţeni pentru că, în 2012, îi îndemnase să voteze cu Marius Stan, afirmând că „nici că se putea o alegere mai proastă”.
Afirmaţiile lui Liviu Dragnea au stârnit o reacţie la fel de virulentă din partea lui Marius Stan (atunci membru UNPR, anterior PNL-USL). Acesta a pus problema izolării economice şi administrative a Galaţiului ca urmare a strategiilor greşite din timpul guvernării USL.

Iată două dintre dintre replicile pe care Marius Stan i le dădea lui Liviu Dragnea în iunie 2016:

Nu ați făcut absolut nimic pentru gălățeni

„Domnule Dragnea, dacă aţi avea demnitate şi onoare, le-aţi cere scuze gălăţenilor pentru că nu aţi făcut absolut nimic pentru ei, cât aţi ocupat funcţiile de vicepremier şi ministrul al Dezvoltării. V-am cerut în numele gălăţenilor, să ne alocaţi bani pentru construcţia unui bazin olimpic. Stătea în puterea dumneavoastră să faceţi acest lucru. Şi nu aţi făcut-o. V-am mai cerut, tot în numele gălăţenilor, să ne alocaţi bani să modernizăm stadionul municipal. Şi nu aţi făcut-o. Aţi alocat însă fonduri consistente pentru construcţia a două stadioane nou-nouţe în Alexandria şi Turnu Măgurele, adevărate citadele ale fotbalului românesc, european şi mondial.”

Nu mai aveţi ţinuta morală de a le vorbi gălăţenilor

„Nimic nu aţi făcut pentru Galaţi. Şi aţi fi putut să faceţi multe. Pentru asta ar trebui să le cereţi scuze gălăţenilor. Ca să nu mai spun că nu mai aveţi ţinuta morală de a le vorbi gălăţenilor şi românilor, în general. Sunteţi condamnat definitiv la închisoare pentru fraudă electorală. Această situaţie de fapt, confirmată de cea mai înaltă instanţă din România, nu vă dă dreptul să mai spuneţi nimic. Dacă aţi avea onoare, aţi părăsi viaţa politică.”

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top