va aflati aici:
Home > Economie > Ursus va investi în Pădurea Gârboavele prin Ciucaș

Ursus va investi în Pădurea Gârboavele prin Ciucaș

Compania Ursus Breweries a inaugurat cu câteva zile în urmă primul loc de relaxare din ţară în Braşov, oraşul de origine al brandului Ciucaş şi locul de inspiraţie pentru Poiana Ciucaş.

Ursus Breweries va amenaja locuri de relaxare la Gârboavele Galati prin brandul CiucașŞtim cât de importante sunt momentele de relaxare în viaţa fiecăruia dintre noi. Iar atunci când ţi se face dor de o ieşire în natură îţi doreşti să te poţi relaxa în locuri amenajate şi curate. Este în natura Ciucaş să protejeze natura şi, pornind de la aceste dorinţe ale românilor am căutat, în alte 4 judeţe din ţară, zonele preferate de relaxare în natură şi am început să le înfrumuseţăm, făcând din acest lucru una dintre misiunile noastre.

 Andrei Mihăilă-Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaş

Citește și 23 de milioane de lei pentru Aqualand la Plaja Dunărea

Programul de reamenajare iniţiat de Ciucaş va include în acest an cinci locuri de relaxare în 4 judeţe din ţară. După Braşov programul va continua în: Prahova (Valea Doftanei), Iaşi (C.A.Rosetti) şi Galaţi (Gârboavele), anunță BURSA.

Ursus Breweries, deținător și al brandului Ciucaș este cel mai mare jucător de pe piaţa berii din România. Acesta a finalizat o investiţie de 22 milioane euro în extinderea capacităţii fabricii de producţie din Braşov şi Timişoara.

Capacitatea de producţie a crescut în linie cu nevoia pieţei. Ursus a crescut în ultima perioadă peste media pieţei. Una din trei beri consumată în România provine din portofoliul nostru.

Robert Uzuna, director la Urus Breweries

Aticol complet în BURSA.

INVESTIŢIE DE 22 MILIOANE EURO: Ursus Breweries extinde fabrica de producţie din Braşov

Ursus Breweries, cel mai mare jucător de pe piaţa berii din România, a finalizat o investiţie de 22 milioane euro în extinderea capacităţii fabricii de producţie din Braşov şi Timişoara, a declarat, pentru News.ro, un director în cadrul companiei, Robert Uzuna.

Bere Ciucas

Promotie Nationala 2019

 

null

null

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top