va aflati aici:
Home > Actualitate > Iluminatul pe faleza inferioară din Galaţi oprit din cauza nivelului apei

Iluminatul pe faleza inferioară din Galaţi oprit din cauza nivelului apei

Dunărea a stins lumina pe faleza inferioară din Galaţi, municipalitatea luând decizia de a debranşa iluminatul public, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii nedorite. Conform prognozelor, Dunărea va atinge la acest sfârşit de săptămână nivelul maxim de 600 de centimetri, după care va începe să scadă.

În acelaşi timp, Primăria Galaţi a dispus încă de săptămâna trecută primele măsuri de apărare. Au fost pregătiţi saci pentru nisip şi folie polietilenă, dar nu se va interveni pentru supraînălţarea digului de apărare decât punctual şi numai dacă situaţia o va impune.

Citește și Un vârf de viitură pe Dunăre este aşteptat în acest sfârşit de săptămână

Pe de altă parte, echipele serviciului edilitar Ecosal lucrează la salubrizarea malurilor Dunării, unde viitura a adus tone de gunoaie, PET-uri şi resturi vegetale. Ecologizarea zonei a început săptămâna trecută, acţiunea fiind încă în desfăşurare, informează REALITATEA DE GALAȚI și Ziarul de Iași. 

Iluminatul pe faleza inferioară din Galaţi, oprit din cauza nivelului apei

Dunărea a stins lumina pe faleza inferioară din Galaţi, municipalitatea luând decizia de a debranşa iluminatul public, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii nedorite. Conform prognozelor, Dunărea va atinge la acest sfârşit de săptămână nivelul maxim de 600 de centimetri, după care va începe să scadă.

Dunărea a stins lumina pe Faleza Inferioară din Galaţi

Dunărea a stins lumina pe Faleza Inferioară din Galaţi, municipalitatea luând decizia de a debranşa iluminatul public, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii nedorite. După o creştere de 12 centimetri, fluviul a atins ieri la Galaţi nivelul de 584 centimetri, cu doar 16 centimetri sub cota de inundaţie, care este de 600 de centimetri.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top