va aflati aici:
Home > Actualitate > Minicroaziere pe Dunăre cu ocazia Zilelor Dunării 2019

Minicroaziere pe Dunăre cu ocazia Zilelor Dunării 2019

Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică pentru organizarea evenimentului „Zilele Dunării 2019”.

Gălăţenii vor putea merge din nou în minicroaziree pe Dunăre şi lua parte la Summer Parade, de Ziua Dunării. Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică  pentru servicii de organizare a evenimentului „Zilele Dunării 2019” şi aşteaptă ofertele până pe 20 iunie. Valoarea estimată a contractului este de 250.000 de lei fără TVA, criteriul de atribuire a contractului fiind preţul cel mai mic.

Minicroazierele pe Dunăre ar urma să aibă loc pe 29 iunie, între orele 10,00 şi  21,00

Se vor realiza plimbări pe Dunăre în care să fie angrenaţi un număr cât mai mare de cetăţeni. În zona pontoanelor, se vor amenaja zone care să constituie imaginea vremurilor de altădată, unde artiştii amatori şi profesionişti vor purta ţinute specifice şi vor încerca să prezinte cât mai fidel atitudinea şi comportamentul personajelor vremurilor de altădată”, se arată în caietul de sarcini, conform REALITATEA DE GALAȚI.

Gălăţenii vor putea merge iar în minicroaziere pe Dunăre, de ziua fluviului

Gălăţenii vor putea merge iar în minicroaziere pe Dunăre, de ziua fluviului. Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică pentru organizarea evenimentului „Zilele Dunării 2019″. Gălăţenii vor putea merge din nou în minicroaziree pe Dunăre şi lua parte la Summer Parade, de Ziua Dunării.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top