va aflati aici:
Home > Actualitate > Spitalul militar din Galaţi devine spital suport pentru pacienţii testaţi pozitiv sau suspecţi COVID-19

Spitalul militar din Galaţi devine spital suport pentru pacienţii testaţi pozitiv sau suspecţi COVID-19

Pe fondul numărului în creştere a persoanelor infectate cu noul coronavirus şi a faptului că secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi nu mai face faţă numărului mare de bolnavi, prefectul judeţului Galaţi, Eugen Hristache, a convocat o şedinţă cu toţii managerii spitalelor din judeţul Galaţi. În urma discuţiilor, s-a decis ca Direcţia de Sănătate Publică Galaţi să solicite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nominalizarea Spitalului Militar de Urgenţă ”Dr. Aristide Serfioti” ca spital suport pentru pacienţii testaţi pozitiv sau suspecţi COVID-19. În urma demersurilor efectuate de DSP Galaţi, s-a primit aprobarea de la comandantul acţiunii, dr. Raed Arafat, urmând ca Spitalul Militar să pregătească 25 de paturi, dintre care 5 paturi dotate cu ventilatoare ATI, pentru tratamentul pacienţilor COVID-19 cu manifestări clinice medii şi severe. Spitalul Militar de Urgenţă ”Dr. Aristide Serfioti” a început, în seara zilei de 12 noiembrie, pregătirile pentru a deveni unitate medicală de suport COVID-19, cu o capacitate totală de 25 de paturi, informează ADEVĂRUL.

Spitalul militar din Galaţi devine spital suport pentru pacienţii testaţi pozitiv sau suspecţi COVID-19

Pe fondul numărului în creştere a persoanelor infectate cu noul coronavirus şi a faptului că secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi nu mai face faţă numărului mare de bolnavi, prefectul judeţului Galaţi, Eugen Hristache, a convocat o şedinţă cu toţii managerii spitalelor din judeţul Galaţi.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top