va aflati aici:
Home > Actualitate > Două persoane au decedat şi alte 25 au fost evacuate în urma izbucnirii unui incendiu în Galați

Două persoane au decedat şi alte 25 au fost evacuate în urma izbucnirii unui incendiu în Galați

Potrivit sursei citate, o victimă a fost găsită carbonizată în apartament, iar o alta, o femeie de aproximativ 60 de ani, se afla în stop cardiorespirator după ce se intoxicase cu fum. În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia a murit. Alte trei persoane intoxicate cu fum sunt în afara oricărui pericol.

Au fost evacuate aproximativ 25 de persoane. A fost găsită o victimă carbonizată în apartament. A fost declarat decesul pentru o altă victimă de aproximativ 60 de ani cu intoxicaţie cu fum aflată în stop cardiorespirator. Alte trei victime intoxicate cu fum sunt fără probleme deosebite”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, informează G4MEDIA.

Două persoane au decedat şi alte 25 au fost evacuate în urma izbucnirii unui incendiu într-un apartament din Galați

Două persoane au murit, iar 25 au fost evacuate, în urma unui incendiu care a izbucnit, duminică, într-un apartament din municipiul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, o victimă a fost găsită carbonizată în apartament, iar o alta, o femeie de aproximativ 60 de ani, se afla în stop cardiorespirator după ce se intoxicase cu fum.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top