va aflati aici:
Home > Actualitate > Spitalul de urgență din Galați are nevoie de medici pentru secția ATI Covid

Spitalul de urgență din Galați are nevoie de medici pentru secția ATI Covid

Vestea transferului celor 3 rezidenți la București, a căzut că un trăsnet pentru medicii din Galați. După ce numărul de paturi pentru pacienții foarte grav a fost crescut de la 9 la 14, acestea sunt tot timpul ocupate. De acești bolnavi au acum grijă doar 13 medici care au fost nevoiți să își prelungească gărzile.

Alina Dobrea – manager Spitalul de Urgență Galați: Am primit un ordin de detașare pentru 3 medici ATI către Marius Nasta în condițiile în care chiar aveam nevoie de acești medici iar medicii noștri sunt nevoiți să suplimenteze numărul de gărzi pe care îl făceau în mod normal. Când ne-au luat medicii nimeni nu ne-a întrebat dacă putem să facem față

Așa că cel mai mare spital din zona de sud est a țării a cerut Direcției de Sănătate Publică alți medici, informează ȘTIRILE TVR.

Video Se cauta medici pentru ATI

Este nevoie de medici în secția ATI Covid a spitalului de urgență din Galați. Asta după ce Ministerul Sănătății a decis transferarea a 3 rezidenți la spitalul Marius Nasta din București. În acest moment, secția ATI Covid din Galați este plină, 14 pacienți având nevoie de suport medical.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top