va aflati aici:
Home > Actualitate > Mii de peşti au murit la Galaţi din cauza secetei

Mii de peşti au murit la Galaţi din cauza secetei

Pesti morți din cauza secetei în bălțile gălățene
Pesti morți din cauza secetei în bălțile gălățene

Mii de pești au murit și la fel de mulți sunt pe cale să moară, într-o baltă din apropierea orașului Galați, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult din cauza secetei. Pescarii ar vrea să salveze peștii, dar spun că orice intervenție trebuie aprobată de autorități, informează DESCOPERA.RO.

Citește și Lacul Sărat în pericol de dispariție

Ca să salvăm acei pești, trebuie să facem întâi o notificare către ANPA, după care trebuie un aviz din partea celor de acolo și invitat un inspector ANPA pentru a putea deversa peștele pe cursurile naturale pe care noi le gestionăm. Nu avem ce face, acestea sunt condițiile, am înțeles că și în țara s-a întâmplat la fel. Din păcate, în România, acest vid legislativ ne împiedică să facem lucruri pe care am putea să le facem voluntar și nu numai noi, gestionarii de cursuri naturale de ape, ci și toții pescarii, asta este, trebuie să ne conformăm legii.

Adrian Alexandru, directorul Agenției Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Galați, citat de Mediafax

Citește și Balta Zătun proaspăt populată cu 3 tone de pește

Mii de peşti au murit la Galaţi, din cauza secetei

Mii de peşti au murit şi la fel de mulţi sunt pe cale să moară, într-o baltă din apropierea oraşului Galaţi, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult din cauza secetei. Pescarii ar vrea să salveze peştii dar spun că orice intervenţie trebuie aprobată de autorităţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top