va aflati aici:
Home > Actualitate > Legea carantinei lasă gălăţenii fără concedii medicale

Legea carantinei lasă gălăţenii fără concedii medicale

Apărută acum mai mult de o lună de zile, legea carantinei nu numai că nu rezolvă toate problemelor bolnavilor pozitivi la noul coronavirus, dar pe unii îi lasă şi fără dreptul de a primi concediu medical. Altora, care se testează şi după ce au stat în izolare 14 zile, la cererea angajatorului, nu a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), li se spune că sunt buni să se întoarcă la muncă.

Pozitiv COVID-19: „DSP mi-a spus că pot să ies afară“

Omul cu pricina confirmă că nu a primit concediu medical, mai mult, i s-a spus să se ducă la muncă. „Şeful mi-a spus că trebuie să mai fac un test, a ieşit din nou pozitiv. Am sunat la DSP şi mi s-a spus că este un abuz din partea firmei, că sunt obligat să merg la muncă, că nu trebuia să mai fac testul. Am sunat la muncă, şeful mi-a spus că sună şi el la DSP şi i s-a răspuns că asta este legea. Nu am mers la muncă, am stat acasă. DSP mi-a spus că pot să ies afară, dar să port mască şi mănuşi. Medicul de familie mi-a spus să vorbesc cu DSP-ul, că el nu are ce face. Am încercat să rămân cât mai izolat, am ieşit strict pentru cumpărături, am păstrat distanţa, am purtat mască şi mănuşi“, a spus Cristi Tănase, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Legea carantinei lasă gălăţenii fără concedii medicale şi pune medicii de familie în situaţii limită – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Apărută acum mai mult de o lună de zile, legea carantinei nu numai că nu rezolvă toate problemelor bolnavilor pozitivi la noul coronavirus, dar pe unii îi lasă şi fără dreptul de a primi concediu medical.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top