va aflati aici:
Home > Actualitate > Războiul chioşcurilor în centrul Galaţiului. Primăria vrea să demoleze tot, proprietarii ameninţă cu judecata

Războiul chioşcurilor în centrul Galaţiului. Primăria vrea să demoleze tot, proprietarii ameninţă cu judecata

Deşi se părea că vor scăpa de demolare, chioşcurile din centrul oraşului, de lângă Winmarkt (fostul magazin Modern), vor fi desfiinţate în câteva zile, a anunţat, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu,  pe pagina sa de Facebook. Amintitele construcţii provizorii sunt, practic, ultimele relicve ale „chioşcărelii” din zona centrală a municipiului Galaţi, după ce în ultimii 5 ani au fost refăcute urbanistic (sau sunt în curs de reabilitare) zonele „Trei Star”, „Potcoava de Aur”, „Spicul”, „Ancora”, „Parcul Eminescu”, „Piaţa Regală” (zona Dunărea) şi „Romarta”.

“Demolarea chioşcurilor înseamnă sfârşitul afacerilor noastre, de care depind peste 30 de angajaţi şi familiile acestora. Suntem de acord cu modernizarea oraşului, dar avem şi noi nevoie să supravieţuim. Primăria nu ne-a oferit nicio alternativă, doar demolare”, a declarat  unul dintre proprietari pentru ADEVĂRUL.

Războiul chioşcurilor în centrul Galaţiului. Primăria vrea să demoleze tot, proprietarii ameninţă cu judecata

Deşi se părea că vor scăpa de demolare, chioşcurile din centrul oraşului, de lângă Winmarkt (fostul magazin Modern), vor fi desfiinţate în câteva zile, a anunţat, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top