va aflati aici:
Home > Actualitate > Inspectori de la Finanţele Publice Galaţi, trimişi în judecată pentru luare de mită

Inspectori de la Finanţele Publice Galaţi, trimişi în judecată pentru luare de mită

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, au trimis în judecată, în stare de libertate, doi inspectori de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi. Este vorba de Ion-Cozma Mariana, la data faptei şef Serviciu Inspecţie Fiscală din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, care va răspunde pentru două infracţiuni de luare de mită, şi Grigorescu Roxana-Cristina, la data faptei inspector principal la serviciul anterior menţionat, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la luare de mită.

Alături de acestea, a fost trimis în judecată un reprezentant al unor societăţi comerciale pentru dare de mită şi evaziune fiscală în formă continuată şi două persoane fizice pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, relatează ADEVĂRUL.

Inspectori de la Finanţele Publice Galaţi, trimişi în judecată pentru luare de mită. Cât cereau şpagă ca să favorizeze anumite firme

Procurorii anticorupţie susţin că sumele de bani ar fi fost primite sub aparenţa a două contracte de acordare de burse private care au fost încheiate între două societăţi comerciale şi o persoană din familia unuia dintre inspectorii puşi sub acuzare.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top