va aflati aici:
Home > Actualitate > Investiţie inedită: Trei tineri au construit un cinema drive-in într-o comună din judeţul Galaţi

Investiţie inedită: Trei tineri au construit un cinema drive-in într-o comună din judeţul Galaţi

Cinematograful a fost amenajat în Matca, o comună cunoscută în toată ţara pentru producţia de legume. Trei tineri au decis să nu urmeze tradiţia localnicilor care investesc în solarii şi să construiască un cinematograf drive-in. Clienţii vin cu maşina la stadionul din localitate şi, contra unei sume de bani, pot să vadă un film.

Primul film va rula sâmbătă, au anunţat reprezentanţii Primăriei pe Facebook.

„Trei tineri din comuna noastră au investit într-un proiect inedit! Cinema drive-in! Ce înseamnă asta? Te urci în maşină şi vii alături de familie, de iubită sau cu gaşca de prieteni, pentru a vedea un film în aer liber. Sâmbătă ora 20:30, pe stadion, va rula filmului:”S-a născut o stea”. Preţ 40 lei / autoturism. Evenimentul este autorizat şi respectă parametri legali în condiţiile pandemice pe care le trăim. Să susţinem iniţiativele copiilor şi tinerilor noştri. Ei sunt viitorul!”, scrie pe reţeaua de socializare a Primăriei Matca, relatează BUSINESS MAGAZIN.

Întreg articolul aici: https://www.businessmagazin.ro/actualitate/investitie-inedita-trei-tineri-au-construit-un-cinema-drive-in-intr-19945554

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top