va aflati aici:
Home > Economie > 13,8 milioane de lei pentru cartierele Micro 38 și Micro 39

13,8 milioane de lei pentru cartierele Micro 38 și Micro 39

Cartierele Micro 38 şi Micro 39 sunt zonele din Galaţi cele mai ocolite de autorităţi, iar locuitorii de aici mereu se plâng că nu se face nimic pentru ei. La aceeaşi concluzie au ajuns şi specialiştii Primăriei municipiului Galaţi care propun consilierilor locali să aprobe indicatorii tehnico-economici pentru începerea investiţiilor în vederea demarării lucrărilor de regenerare urbană şi reparaţii pentru cartierele Micro 38, 39A, B, C şi subzona 3 – Micro 39C, informează MONITORUL DE GALAȚI.

În prezent zonele din interiorul cartierului Micro 39C au suferit o dezvoltare haotica, cu impact negativ  asupra locuitorilor, inclusiv prin scaderea gradului de confort. Degradarile au aparut ca urmare a traficului intens si greu,o capacitatea portantă  necorespunzatoare pentru traficul actual, o lipsa de întreţinere adecvată  condiţiilor  climaterice, de trafic şi duratei de exploatare care au condus la periclitarea sigurantei. Totodata sistemul de canalizare  pluvială este funcţional, dar preluarea şi evacuarea se face necorespunzator, întrucât nu sunt prevăzute suficiente  guri de scurgere, iar acolo unde există  sunt fie colmatate, fie aflate intr-un stadiu avansat de degradare.

proiect de hotarare – Consiliul Local Galați

Pe masa consiliului local se află în discuție un proiect de hotărâre privind efectuarea de lucrări de refacere/reparaţii a parcărilor, reamenajarea parcărilor pe locul garajelor demolate, lucrări de reamenajare  a suprafeţelor carosabile, reparaţii ale trotuarelor şi aleilor pietonale din aceste cartiere.

Valoarea totală a investiţiei propuse se ridică la 13.795.712,91 lei.

Regenerarea urbană pentru cartierele Micro 38 şi 39, pe masa Consiliului Local Galaţi – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Cartierele Micro 38 şi Micro 39 sunt zonele din Galaţi cele mai ocolite de autorităţi, iar locuitorii de aici mereu se plâng că nu se face nimic pentru ei.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top