va aflati aici:
Home > Uncategorized > Un medic din Galaţi a aflat că este mitocan, arogant şi nesimţit în timp ce era la coadă la farmacie

Un medic din Galaţi a aflat că este mitocan, arogant şi nesimţit în timp ce era la coadă la farmacie

Sorin Bivolaru este medic pneumolog la Spitalul Militar din Galaţi. Într-o postare pe Facebook, specialistul a povestit ce a păţit într-o farmacie. Acesta a asistat la o discuţie în care o farmacistă îi spune unei cliente în vârstă că medicul care a semnat reţeta nu este bun. „În drum spre casă, intru într-o farmacie. În faţa mea o bătrânică îi întinde o reţetă simplă ”domnişoarei”. După o analiză scurtă, solicită ajutorul colegei. O altă ”domnişoară”. Domnişoara 2, apucă reţea şi după o analiză ultra, mega rapidă, dă ochii peste cap. Bătrânică întreabă ”s-a întâmplat ceva?”. Domnişoara 2 răspunde ”nu neapărat, mă uitam la medicul care v-a eliberat reţeta”. ”E vreo problemă cu reţeta?”, continuă bătrânica să întrebe. ”Cu reţeta nu, dar puteaţi să alegeţi un medic mai bun”(reţeta era parafată de mine), răspunde domnişoara 2”, a scris medicul Sorin Bivolaru.    Medicul nu a fost recunoscut de farmacistă, aşa că atunci când a ajuns în faţa ghişeului i-a cerut explicaţii acesteia. Astfel a aflat că este „mitocan, arogant şi nesimţit”, relatează ADEVĂRUL.

Un medic din Galaţi a aflat că este mitocan, arogant şi nesimţit în timp ce era la coadă la farmacie

Sorin Bivolaru este medic pneumolog la Spitalul Militar din Galaţi. Într-o postare pe Facebook, specialistul a povestit ce a păţit într-o farmacie. Acesta a asistat la o discuţie în care o farmacistă îi spune unei cliente în vârstă că medicul care a semnat reţeta nu este bun.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top