va aflati aici:
Home > Actualitate > Trei incendii au avut loc azi noapte în Galați

Trei incendii au avut loc azi noapte în Galați

Mobilizare generală la Galați, noaptea trecută, după ce trei incendii au izbucnit aproape concomitent în trei cartiere din oraș, toate fiind provocate intenționat.
Primul incendiu a fost anunțat la 112 în Micro 21, la blocul J6 (foto). La fața locului au intervenit numeroase echipaje de la ISU, SMURD și Poliția Galați.
20 de locatari s-au autoevacuat, iar alți 4 au fost evacuați de pompieri, după ce ușa unui apartament de la parter a fost incendiată de persoane necunoscute. Focul s-a extins și la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului și mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros și înecăcios.
O persoană a suferit arsuri ușoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care și doi copii, au suferit atacuri de panică și intoxicații ușoare cu fum.
Pompierii au stins rapid incendiul și au stabilit că focul a fost pus intenționat, ne-a informat ISU Galați.
Al doilea incendiu s-a produs la blocul T 10 de pe strada Drumul Viilor, unde o altă ușă de apartament a fost incendiată, se pare tot intenționat. Focul a fost stins rapid și nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.
Al treilea incendiu a fost semnalat în Micro 17, la niște tomberoane de gunoi, focul fiind pus tot intenționat, după cum a precizat ISU Galați.
În toate cele trei cazuri, Poliția face cercetări pentru distrugere și pentru a-i identifica pe autorii incendierilor intenționate, informează PRO LIDER FM, pe pagina lor de facebook.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top