va aflati aici:
Home > Actualitate > HAOS TOTAL Unitatea mobilă de ATI, trimisă de Ministerul Sănătății la Galați, NU POATE fi folosită

HAOS TOTAL Unitatea mobilă de ATI, trimisă de Ministerul Sănătății la Galați, NU POATE fi folosită

E haos în sistemul medical din România, unde lipsa de organizare generează situații incredibile. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă trimisă la Galați de ministrul Sănătății pentru bolnavii COVID-19 aflați în stare gravă, nu poate fi folosită, deși a ajuns în urmă cu 9 zile, deoarece nu există personal medical pentru toate paturile.

Unitatea mobilă de Terapie Intensivă are 12 paturi pentru bolnavii de COVID-19, aflaţi în stare gravă. Aceasta a sosit la Galaţi în urmă cu nouă zile şi de atunci stă nefolosită în curtea Spitalului Judeţean din cauza unor probleme tehnice şi birocratice.

Unitatea are nevoie de oxigen şi a fost nevoie de intervenţia unei firme de specialitate, singura abilitată să facă astfel de lucrări.

Citește și http://www.galati.info.ro/unitate-de-terapie-intensiva-mobila-trimisa-de-urgenta-la-galati-explozie-de-cazuri-de-covid-19-in-judet/

În paralel, cei de la Spitalul din Galați au căutat containere pentru depozitarea materialelor sanitare consumabile şi pentru decontaminarea personalului medical, deoarece în interior nu există spaţii de depozitare şi nici de decontaminare.

În plus, unitatea are nevoie de autorizaţie temporară de funcţionare care a venit doar zilele trecute, informează ȘTIRI PE SURSE.

HAOS TOTAL Unitatea mobilă de ATI, trimisă de Ministerul Sănătății la Galați, NU POATE fi folosită

Publicat: Sursa foto: Ro Health Review E haos în sistemul medical din România, unde lipsa de organizare generează situații incredibile. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă trimisă la Galați de ministrul Sănătății pentru bolnavii COVID-19 aflați în stare gravă, nu poate fi folosită, deși a ajuns în urmă cu 9 zile, deoarece nu există personal medical pentru toate paturile.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top