va aflati aici:
Home > Actualitate > Primăria Galaţi bagă două blocuri ANL în consolidare

Primăria Galaţi bagă două blocuri ANL în consolidare

Bloc ANL Galați

Două dintre blocurile ANL construite în Galaţi, unul în 2005 şi celălalt în 2011, au probleme serioase de rezistenţă. Este vorba despre blocul CF3 din zona Gării CFR şi de blocul S13 din cartierul Dimitrie Cantemir. Locatarii din aceste imobile reclamă faptul că la baza blocului sunt crăpături foarte mari, în subsolul blocului au apărut găuri, iar bucăţi din faţada blocului se desprind din ce în ce mai des punând în pericol trecătorii. Pentru a remedia aceste probleme majore de la cele două blocuri, Primăria municipiului Galaţi a lansat în SEAP o licitaţie având ca obiect „Reparaţii ANL – proiectare şi execuţie“.

Data limită de depunere a ofertelor este 12 august 2020, iar termenul de execuţia a lucrărilor este de 2 luni de data predării amplasamentului.

Citește și: Două blocuri ANL din Galaţi ar putea “primi” bulină roşie

Cele două blocuri au fost construite de societatea Vega 93 S.R.L. (blocul CF3) şi Confort S.A. Galaţi (blocul S13), informează MONITORUL DE GALAȚI.

Primăria Galaţi bagă două blocuri ANL în consolidare – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Două dintre blocurile ANL construite în Galaţi, unul în 2005 şi celălalt în 2011, au probleme serioase de rezistenţă. Este vorba despre blocul CF3 din zona Gării CFR şi de blocul S13 din cartierul Dimitrie Cantemir.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top