va aflati aici:
Home > Actualitate > Grădiniţă închisă după ce trei persoane au fost depistate cu COVID-19

Grădiniţă închisă după ce trei persoane au fost depistate cu COVID-19

Autorităţile au stabilit ca grădinţa să se închidă, timp de două săptămâni. Cazurile de COVID-19 au fost confirmate la trei persoane din unitatea de învăţământ, respectiv: îngrijitoare, bucătăreasă şi administrator.   

„Ţinând cont de faptul că la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 45 din Galaţi au fost înregistrate trei cazuri pozitive cu SARS COV 2 în rândul personalului auxiliar şi cel nedidactic, Comitetul Judeţean  pentru Situaţii  de Urgenţă  Galaţi  a adoptat astăzi, 17.02.2021, următoarea hotărâre: Se suspendă, în perioada 17.02.2021-02.03.2021, activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică la nivelul unităţii de învăţământ  Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 45 din municipiul Galaţi, judeţul Galaţi”, a transmis Prefectura Galaţi, informează ADEVĂRUL.

Grădiniţă închisă după ce trei persoane au fost depistate cu COVID-19

Autorităţile au stabilit ca grădinţa să se închidă, timp de două săptămâni. Cazurile de COVID-19 au fost confirmate la trei persoane din unitatea de învăţământ, respectiv: îngrijitoare, bucătăreasă şi administrator. „Ţinând cont de faptul că la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top