va aflati aici:
Home > Actualitate > Primăria caută personal pentru a treia etapă de vaccinare

Primăria caută personal pentru a treia etapă de vaccinare

Necesar de medici pentru vaccinare la GalatiPrimăria Galaţi a anunțat că are nevoie de cel puţin 12 medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş.

Municipalitatea a trimis o solicitare Colegiului Medicilor pentru a găsi 12 medici. Autorităţile se pregătesc pentru a treia etapă a vaccinării când se aşteaptă ca numărul persoanelor care se imunizează să crească. Până în prezent, campania de vaccinare de la Galaţi s-a desfăşurat fără probleme, aproximativ 20.000 de gălăţenii fiind imunizaţi.

Vezi și alte articole despre Primăria Galați.

Primăria Galaţi a organizat trei centre de vaccinare la Patinoar, la Sala Sporturilor Dunărea şi la Sala Siderurgistul. Persoanele care lucrează în cadrul centrelor sunt plătite. Medicii primesc 90 de lei/oră, asistenţii medicali 45 de lei, iar registratorii 20 de lei, informează ZIARUL FINANCIAR.

Penurie de medici la Galaţi. Primăria caută personal pentru centrele de vaccinare

Primăria Galaţi caută personal pentru centrele de vaccinare. Autorităţile au nevoie de cel puţin 12 medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş. Reprezentanţii Primăriei Galaţi anunţă că la centrele de vaccinare este nevoie de personal şi fac apel la spiritul civic al gălăţenilor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top