va aflati aici:
Home > Uncategorized > Pandemia de uitare și de nepăsare

Pandemia de uitare și de nepăsare

În realitate, schimbarea asta radicală a noastră o să țină puțin, odată ce pandemia își va retrage colții. Ne vom bucura vreo două-trei, hai, cu indulgență patru-cinci luni de libertatea recăpătată, după care vom uita să ne bucurăm de lucrurile mici care acum ni se par mari. Le vom retrograda la stadiul de „mici și nesemnificative”. Pentru că așa e omul: uită! Și pentru că uită, își neglijează familia, prietenii, neglijează un peisaj frumos de care ar trebui să se bucure, pe motiv că este timp de nimicurile astea și altă dată. Nu, nu este timp! Timpul se poate opri în loc oricând, așa cum o face și acum. Uneori se oprește timpul în loc pentru întreaga planetă, alteori individual. E la fel de rău de fiecare dată.

Până când vom avea ocazia să uităm din nou ce frumoasă este viața de fapt, stați în casă și aveți grijă de voi. Măcar pentru cele câteva luni de bucurie până veți ajunge să uitați din nou.(HASHTAG NEWS)

Pandemia de uitare și de nepăsare – Hashtag News

Pandemia care ne-a schimbat Nu sunt un om prea prietenos la o primă vedere. Recunosc, nu mă ajută nici figura încruntată cu care m-a înzestrat natura. De altfel, dacă e să o zicem pe cea dreaptă, niciodată nu m-am dat prea tare în vânt după contactul social.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top