va aflati aici:
Home > Actualitate > Galaţi: Căluţi de mare, ace de mare şi meduze, în premieră într-un spaţiu muzeal din România

Galaţi: Căluţi de mare, ace de mare şi meduze, în premieră într-un spaţiu muzeal din România

Căluţi de mare, ace de mare şi meduze vor putea fi văzuţi pentru prima oară într-un spaţiu muzeal din România, la secţia Acvariu a a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi, a anunţat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

Pregătim o expoziţie unică în ţară. Pentru prima oară într-un spaţiu muzeal din România, vizitatorii vor putea vedea căluţi de mare, ace de mare şi meduze. Deja noile acvarii au fost montate la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, iar meduzele şi căluţii de mare sunt în perioada de carantină şi aclimatizare. În plus, vizitatorii vor avea la dispoziţie şi echipamente educaţionale interactive, cum ar fi ochelarii de realitate virtuală. Astfel, vor putea simula experienţa unui scafandru care cercetează viaţa marină. Şi nu sunt singurele surprize pe care le pregătim în cadrul acestei expoziţii unice. Este un proiect cu fonduri europene de peste 630 mii lei”, a spus Costel Fotea, conform AGERPRES.

Galaţi: Căluţi de mare, ace de mare şi meduze, în premieră într-un spaţiu muzeal din România

Căluţi de mare, ace de mare şi meduze vor putea fi văzuţi pentru prima oară într-un spaţiu muzeal din România, la secţia Acvariu a a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi, a anunţat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top