va aflati aici:
Home > Actualitate > O familie din Galaţi donează organele fiului de 15 ani care vor salva 5 vieţi

O familie din Galaţi donează organele fiului de 15 ani care vor salva 5 vieţi

Este gestul nobil făcut de o familie din judeţul Galaţi al cărei fiu, în vârstă de 15 ani, suferind de un anevrism cerebral rupt, a încetat din viaţă. Părinţii au fost de acord să doneze organele acestuia, pentru ca viaţa băiatului lor să continue prin viaţă. Astfel, 5 persoane aflate pe listele de transplant vor primi o nouă şansă. Prelevarea de organe, respectiv ficat, rinichi, cord, plămâni, s-a efectuat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu“ din Iaşi. Acestea vor fi transplantate la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon“ Iaşi, la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“ Iaşi, la Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant Tg. Mureş şi la Spitalul Clinic Sf. Maria din Bucureşti, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

O familie din Galaţi donează organele fiului de 15 ani care vor salva 5 vieţi – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Este gestul nobil făcut de o familie din judeţul Galaţi al cărei fiu, în vârstă de 15 ani, suferind de un anevrism cerebral rupt, a încetat din viaţă. Părinţii au fost de acord să doneze organele acestuia, pentru ca viaţa băiatului lor să continue prin viaţă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top