va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Prima premieră din 2020 la Galați: comedia „Un dulap numit dorință”

Prima premieră din 2020 la Galați: comedia „Un dulap numit dorință”

Biletele la comedia „Un dulap numit dorință” costă 30 de lei și s-au pus în vânzare atât la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, cât și online, pe site-ul https://eventbook.ro/theater/bilete-un-dulap-numit-dorinta.

Teatrul Muzical „ȘAPTE” Galați este singura companie privată de teatru din oraș, formată exclusiv din profesioniști cu experiență în domeniu (actori, regizori, coregrafi, balerini). Cu aproape 10 ani de activitate și cu un repertoriu bogat și divers, prezentat pe scene din Galați și din țară, compania are ca misiune crearea unei alternative culturale de calitate pentru iubitorii de teatru de toate vârstele, deschizând, în 2019, pentru un public de nișă și o sală privată de spectacole – Teatrul din Buzunar Galați, relatează BOOKHUB.

Prima premieră din 2020 la Galați: comedia „Un dulap numit dorință”

Teatrul Muzical “ȘAPTE” Galați prezintă Joi – 16 ianuarie 2020, de la ora 19,00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, premiera comediei bulevardiere “Un dulap numit dorință”, cu o regie semnată de Dan MIREA. Spectacolul este o adaptare după piesa celebră în toată lumea “MyHusband’s Wild DesiresAlmostDroveMeMad”, scrisă de americanulJohn Tobias.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top