va aflati aici:
Home > Actualitate > Medicul Dan Iacoblev, infectat cu SARS-CoV-2, a murit la Terapie Intensivă. Suferise complicaţii pulmonare grave

Medicul Dan Iacoblev, infectat cu SARS-CoV-2, a murit la Terapie Intensivă. Suferise complicaţii pulmonare grave

Medicul primar oftalmolog Dan Iacoblev a murit joi seara la Secţia ATI a Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unor complicaţii pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus.

Cu deosebit regret colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi anunţă trecerea în nefiinţă a domnului doctor Iacoblev, medic primar oftalmolog, care s-a stins din viaţă în seara de 3 decembrie în urma complicaţiilor pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus. Domnul doctor Iacoblev a decedat în Secţia ATI a spitalului în care timp de 22 de ani şi-a dedicat întreaga experienţă profesională pacienţilor cu probleme oftalmologice. A fost un medic devotat şi muncitor, un om excepţional, de o probitate morală desăvârşită, cu o modestie şi o nobleţe rar întâlnită şi un extraordinar coleg. Îl rugăm pe Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace“, au transmis reprezentanţii Spitalului de Urgenţă din Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Bot Verification

No Description

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top