va aflati aici:
Home > Economie > Combinatul siderurgic Liberty Galaţi cumpără cocs de 394 milioane de euro

Combinatul siderurgic Liberty Galaţi cumpără cocs de 394 milioane de euro

Cel mai mare producător de cărbune din Europa şi printre cei mai importanţi producători de cocs, compania poloneză Jastrzębska Spółka Węglowa (JSW), a anunţat că a semnat un acord de 394 milioane de euro cu combinatul siderurgic Liberty Galaţi, patronat de miliardarul indian Sanjeev Gupta. Contractul de furnizare a fost încheiat pentru o perioadă de cinci ani, adică 01 ianuarie 2020 – 31 decembrie 2024. Livrările de cocs sunt destinate pieţei româneşti, valoarea estimativă a contractului fiind de 1,7 miliarde de zloţi polonezi (394 milioane de euro), informează MONITORUL DE GALAȚI.

Contract uriaş: Combinatul siderurgic Liberty Galaţi cumpără cocs de 394 milioane de euro – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Cel mai mare producător de cărbune din Europa şi printre cei mai importanţi producători de cocs, compania poloneză Jastrzębska Spółka Węglowa (JSW), a anunţat că a semnat un acord de 394 milioane de euro cu combinatul siderurgic Liberty Galaţi, patronat de miliardarul indian Sanjeev Gupta.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top