va aflati aici:
Home > Actualitate > Căprioare sfâșiate la Grădina Zoologică din Galați de câini fără stăpân

Căprioare sfâșiate la Grădina Zoologică din Galați de câini fără stăpân

„Am trimis medicul veterinar acolo, încă nu ştim cât este de grav. Am dublat paza peste noapte şi am trimis doi muncitori care vor verifica de mai multe ori gardul. Câinii din pădure nu pot fi împuşcaţi, ne-am gândit să-i adunăm cu echipe de de la ecarisaj. Totuşi, ei nu au jurisdicţie în pădure, au nevoie de dispensă, vorbim cu cei de la Romsilva să vedem ce putem face”, a spus directorul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, Mădălin Şerban.

Specialiștii bănuiesc că, din cauza epidemiei de coronavirus, câinii sunt înfometați și au devenit agresivi, pentru că nu mai au principala sursă de hrană, resturile de mâncare care erau lăsate de oamenii ce veneau la grătar în pădure, informează OBSERVATOR.

Căprioare sfâșiate la Grădina Zoologică din Galați de câini fără stăpân

Câinii au săpat pe sub gardul exterior al grădinii zoo. Specialiștii cred că epidemia a lăsat câinii fără hrană. Conform oficialilor de la zoo, câinii au venit din pădurea din apropiere, au săpat pe sub gardul exterior și s-au infiltrat în grădina zoologică. „Am trimis medicul veterinar acolo, încă nu ştim cât este de grav.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top