va aflati aici:
Home > Actualitate > 18 persoane evacuate, 3 intoxicate cu fum și una cu atac de panică după un incendiu într-un bloc

18 persoane evacuate, 3 intoxicate cu fum și una cu atac de panică după un incendiu într-un bloc

Un număr de 18 persoane au fost evacuate, alte trei au fost intoxicate cu fum şi una a suferit un atac de panică în urma unui incendiu izbucnit, luni seară, într-un bloc din municipiul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de Pompieri Galaţi a fost solicitat să intervină la un incendiu de apartament în municipiul Galaţi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară, o ambulanţă SMURD şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de un calorifer defect. Uleiul fierbinte care s-a scurs din calorifer a intrat în contact cu materialele textile aflate în dormitor, iar incendiul a distrus întreaga încăpere şi a degradat restul apartamentului, informează AGERPRES.

Galaţi: 18 persoane evacuate, trei intoxicate cu fum şi una cu atac de panică după un..

Un număr de 18 persoane au fost evacuate, alte trei au fost intoxicate cu fum şi una a suferit un atac de panică în urma unui incendiu izbucnit, luni seară, într-un bloc din municipiul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top