va aflati aici:
Home > Actualitate > (video)-Arsenal letal găsit acasă la un infractor căutat

(video)-Arsenal letal găsit acasă la un infractor căutat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut, vineri, un bărbat din Galați, urmărit național și internațional, pentru tentativă de omor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Suspectul este Dragoş Constantin Caciu, în vârstă de 37 de ani şi are pe numele său un mandat de executare a pedepsei.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice.

În mansarda imobilului din municipiul Galați, unde a fost depistat bărbatul, polițiștii au găsit 4 pistoale cu muniție letală, 10.500 de lei și substanțe vegetale susceptibile a face parte din categoria drogurilor de mare risc, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Comunicatul Poliției Române din 6 decembrie

Dragoş Constantin Caciu a fost dus la sediul Poliției în vederea punerii în executarea a mandatelor de arestare, emise de instanță. La capturarea bărbatului au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi, potrivit publicației Evenimentul Zilei.

Galați. Arsenal letal descoperit acasă la un infractor căutat | Evenimentul Zilei

Suspectul este Dragoş Constantin Caciu, în vârstă de 37 de ani şi are pe numele său un mandat de executare a pedepsei. „În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top