va aflati aici:
Home > Economie > Belor România cu sediul în Galați – venituri de 77 milioane euro cu 15 angajaţi

Belor România cu sediul în Galați – venituri de 77 milioane euro cu 15 angajaţi

Belor România, un trader de îngrăşăminte şi cereale cu acţionariat majoritar german și având sediul în Galați, a avut în 2018 venituri de 77 milioane euro cu 15 angajaţi. Compania Belor România este deţinută în pro­porţie de 65% nem­ţii de la Belor Eurofert, 35% din par­ticipaţii apar­ţi­nând antre­pre­no­rului român Radu Florin. Belor România comercializează  şi exportă cereale, seminţe oleaginoase şi furaje şi distribuie îngrăşăminte din import, produse disponibilie în principalele porturi de pe Dunăre şi de la Marea Neagră.

Cifra de afaceri pentru 2018 a fost în scădere cu 46% faţă de anul pre­cedent. În 2017, compania a avut venituri de 112,8 milioane de euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, obținute în anul respectiv cu doar 13 salariați, informează Ziarul Financiar.

Belor România, un trader de îngrăşăminte şi cereale cu acţionariat majoritar german, a avut în 2018 venituri de 77 mil. euro cu 15 angajaţi | Ziarul Financiar

Secțiune susținută de AGROBUSINESS „Anul acesta schimbăm strategia pentru România.” Belor România, cu sediul în Galaţi, parte a grupului ger­man Belor Eurofert GmbH a avut în 2018 o cifră de afa­ceri de 77 milioane de euro din distribuirea îngrăşămintelor din im­port şi comercializarea şi exportarea de cereale, se­min­ţe olea­ginoase şi furaje, conform reprezentanţilor companiei.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top