va aflati aici:
Home > Politica > Victor Rebengiuc, la RFI: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă a fost „o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului”

Victor Rebengiuc, la RFI: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă a fost „o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului”

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, la RFI, că prestația Vioricăi Dăncilă la conferința maraton de marți a fost „o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului”. El a adăugat că duminică toată lumea trebuie să facă un efort minimal și să meargă la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Menținerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”, a mai spus actorul, relatează HOTNEWS.

Victor Rebengiuc, la RFI: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă a fost „o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului”

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, la RFI , că prestația Vioricăi Dăncilă la conferința maraton de marți a fost „o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului”. El a adăugat că duminică toată lumea trebuie să facă un efort minimal și să meargă la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top