va aflati aici:
Home > Actualitate > Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi intră în modernizare

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi intră în modernizare

Consiliul Judeţean Galaţi a emis ordinul de începere a lucrărilor de extindere, modernizare şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

„Ne-am propus prin acest proiect să descongestionăm serviciul de urgenţă şi să reconfigurăm circuitele medicale. Vom dota secţia cu aparatură medicală, inclusiv un computer tomograf doar pentru pacienţii care vin la urgenţă, astfel încât testele medicale să fie realizate în cadrul UPU, ceea ce înseamnă că durata investigaţiilor va fi mai mică având echipamentele la faţa locului. Astfel, se reduce şi timpul de aşteptare al pacienţilor care vin la Unitatea de Primiri Urgenţe”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi. 

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi intră în modernizare. Costă peste 7,3 milioane de lei

Consiliul Judeţean Galaţi a emis ordinul de începere a lucrărilor de extindere, modernizare şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. „Ne-am propus prin acest proiect să descongestionăm serviciul de urgenţă şi să reconfigurăm circuitele medicale.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top