va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Vernisaj Societatea Artiștilor Figurativi la Galați

Vernisaj Societatea Artiștilor Figurativi la Galați

Miercuri, 23 octombire 2019, la ora 18.00, la Muzeul de Artă Vizuală Galați, are loc vernisajul expoziției de pictură, sculptură, grafică, organizată de Societatea Artiștilor Figurativi din România și de muzeul susmenționat.

Vor expune Călin-Raul Anton (Cluj), Theodora Daniela Capăt (Suedia), Cornel Corcăcel (Galați), Constantin Crenganiș (Iași), Raul Popa (Galați), Liviu-Adrian Sandu (Galați), Lucian Constantin Smău (Iași) și elevii Cosmin Caraman și Claudia Riza de la Liceul de Arte ,,Dimitrie Cuclin”, câștigători ai Concursului Național ,,Artistul adolescent” 2019.

,, De această dată, SAFR aduce în fața publicului vizitator doi sculptori din Iași, un pictor din Cluj, o tânără pictoriță din Suedia (născută în România) dar și trei artiști gălățeni. Promovarea tinerelor talente este un alt punct important din agenda SAFR de aceea în expoziție, alături de lucrările artiștilor consacrați, vor fi prezente și lucrările premiate ale celor doi câștigători ai Concursului Național “Artistul adolescent”, concurs aflat la prima ediție în anul 2019.” (SAFR)

Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului:

Vernisaj Societatea Artiștilor Figurativi

Art event in Galati, Romania by Muzeul de Arta Vizuala Galati on Wednesday, October 23 2019

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top