va aflati aici:
Home > Uncategorized > Berea din coajă de vinete, inventată la Galați, de Georgiana Horincar

Berea din coajă de vinete, inventată la Galați, de Georgiana Horincar

Berea din coajă de vinete AuberBeer a fost creată de Georgiana Horincar, lector universitar, care spune că ideea i-a venit în timpul orelor de practică de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.
„Acest produs beneficiază de proprietăţile antioxidante ale extractului din coaja vinetelor, prin creşterea nivelului de compuşi bioactivi în compoziţia berii. Mai mult, prin încorporarea extractului de vinete, bogat în pigmenţi antocianici, berea a dobândit o culoare roşiatică, cu o intensitate ce a variat în funcţie de conţinutul de extract adăugat, fără a modifica celelalte caracteristici senzoriale, gust, miros, limpiditate, spumare. Prin urmare, AuberBeer este un produs inovativ, cu valoare adăugată, o sursă importantă de antioxidanţi, vitamine din grupul B şi substanţe minerale care, consumat cu moderaţie, contribuie la o dietă sănătoasă şi echilibrată”, a explicat Georgiana Horincar, scrie LIBERTATEA.

Berea din coajă de vinete, inventată la Galați de o femeie. Ce calități are

Berea din coajă de vinete AuberBeer a fost creată de Georgiana Horincar, lector universitar, care spune că ideea i-a venit în timpul orelor de practică de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, relatează Mediafax.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top