va aflati aici:
Home > Economie > Cum înşală comercianţii la cântar. Ce trebuie să verificaţi pentru a fi siguri că nu sunteţi păcăliţi

Cum înşală comercianţii la cântar. Ce trebuie să verificaţi pentru a fi siguri că nu sunteţi păcăliţi

“Chiar dacă mare parte dintre comercianţii din pieţele gălăţene sunt în legalitate, mai sunt persoane care încearcă prin tot felul de metode, să facă profit, încălcând prevederile legale. În aceste cazuri intervin poliţiştii locali care fac în această perioadă controale ample menite să-i protejeze pe cetăţenii care îşi fac cumpărăturile în pieţele gălăţene.
Referitor la folosirea cântarelor neomologate, recomandăm gălăţenilor, pentru a nu fi victime ale comerciaţilor certaţi cu legea, să încerce să achiţioneze produse doar de la cei care folosesc cântarele Administraţiei Pieţelor. Acestea pot fi recunoscute uşor, datorită etichetelor colantate pe acestea”, a declarat Dănuţ Munteanu, şeful Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Biroul Evidenţa Persoanelor, pentru ADEVĂRUL.

VIDEO Cum înşală comercianţii la cântar. Ce trebuie să verificaţi pentru a fi siguri că nu sunteţi păcăliţi

Până la finele lunii octombrie 2019, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale desfăşoară o serie de acţiuni de control la nivelul municipiului Galaţi, vizate fiind în special pieţele agroalimentare, dar şi alte locuri în care unii comercianţi, încălcând prevederile legale, valorifică produse agricole.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top