va aflati aici:
Home > Actualitate > Val de cereri ciudate la Spitalul Județean de Urgență

Val de cereri ciudate la Spitalul Județean de Urgență

Val de cereri neașteptate la Spitalul Județean de Urgență Galați. Mai multe persoane au solicitat maternității ora nașterii. Informația este foarte importantă pentru cei care vor să își calculeze astrograma. Astfel, speră ei, vor afla ce tip personalitate au, ce defecte se pot corecta în timp sau ce calități trebuie să își pună în valoare. Unii gălățeni cred în aceste lucruri, alții se cam îndoiesc de prezicerile astrale. Și cu toate astea răspunsul este unul singur. Vor să-și facă astrograma. Iar ora nașterii e foarte importantă.

Citește și Investiție de 7,5 milioane de lei în blocuri pentru medicii rezidenți gălățeni

Cererile se transmit prin email

În ultima vreme, tot mai mulţi cetăţeni solicită să afle ora naşterii. Cererile se transmit pe orice cale, la secretariat, dar majoritatea se trimit prin email. Presupun că solicită aceste date pentru nişte calcule astrale. „Buna ziua, deşi sunt sigură că dumneavoastră aveţi probleme mai importante şi urgente de rezolvat, mă întrebam dacă aţi putea să mă ajutaţi să aflu ora naşterii mele. Îmi cer scuze dacă cererea e deplasată şi o să înţeleg dacă timpul nu vă va permite să mă ajutaţi, dar pentru mine este important să aflu”, sună una dintre cererile primite la unitatea noastră. Solicitanţii oferă nişte detalii pentru a putea fi identificată persoana. Cererea este verificată, înregistrată şi transmisă la arhiva unităţii. În cazul în care persoana este născută înainte de a avea sistemul informatic, se trimite la arhivă. Dacă este de data mai recentă, se verifică direct în sistem. Noi putem onora cererile cu naşterile de după 1972, când a fost înfiinţat spitalul.

Mădălina Ispas,reprezentant Spitalul Judetean Galati, citată de GAZETA GALAȚIULUI

După obținerea gratuită a răspunsului de la Spitalul Județean de Urgență Galați, pentru a obține astrograma curioșii trebuie să scoată din buzunar aproape 300 de lei pentru o astrogramă personalizată, informează REALITATEA.NET și GAZETA GALAȚIULUI.

Gălățenii au luat cu asalt maternitatea pentru a afla ora nașterii. Motivul? Să-și facă astrograme

Val de cereri neașteptate la Spitalul Clinic de Urgență Galați. Mai multe persoane au solicitat maternității ora nașterii. Informația este foarte importantă pentru cei care vor să își calculeze astrograma. Astfel, speră ei, vor afla ce tip personalitate au, ce defecte se pot corecta în timp sau ce calități trebuie să își pună în valoare.

Calcule astrale care aduc val de cereri la Spitalul de Urgență

În ultima vreme la Spitalul de Urgență Galați au început să se primească, pe emailul secretariatului unității, din ce în ce mai multe cereri prin care diverse persoane vor să afle ora exactă a nașterii. Ora nașterii este necesară stabilirii ascendentului în funcț

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top