va aflati aici:
Home > Sport > United l-a transferat pe internaţionalul Andrei Grigoraş şi va renunţa la brazilianul Wellington Nene

United l-a transferat pe internaţionalul Andrei Grigoraş şi va renunţa la brazilianul Wellington Nene

Federaţia Română de Fotbal a decis la şedinţa Comitetului Executiv din luna iunie să modifice ROAF-ul, astfel că din sezonul 2019-2020 echipele din Liga 1 de futsal vor putea avea pe foaie doar 5 jucători extracomunitari. Decizia a stârnit rumoare şi a încins spiritele în tabăra vicecampioanei României, United Galaţi. Conducerea echipei gălăţene a transferat în această vară până acum patru jucători: Robert Crişan, component al Naţionalei României Under 21, revenit acasă după un sezon petrecut la CSM Tg. Mureş, internaţionalii din Moldova: Cristian Obadă şi Sergiu Tacot, transferaţi de la Autobergamo Deva, ambii însă în mod curios fiind consideraţi extracomunitari deşi au cetăţenia română şi Andrei Grigoraş, internaţional român care în ultimele sezoane a evoluat pentru FK Odorheiu Secuiesc. În noile condiţii, United va trebui să renunţe la doi jucători, informează Monitorul de Galați.

United l-a transferat pe internaţionalul Andrei Grigoraş şi va renunţa la brazilianul Wellington Nene – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Federaţia Română de Fotbal a decis la şedinţa Comitetului Executiv din luna iunie să modifice ROAF-ul, astfel că din sezonul 2019-2020 echipele din Liga 1 de futsal vor putea avea pe foaie doar 5 jucători extracomunitari. Decizia a stârnit rumoare şi a încins spiritele în tabăra vicecampioanei României, United Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top