va aflati aici:
Home > Actualitate > USR şi PNL caută soluţii legale pentru a valida candidatul unic al dreptei la Galaţi

USR şi PNL caută soluţii legale pentru a valida candidatul unic al dreptei la Galaţi

Se vorbeşte de luni bune despre unificarea dreptei, la Galaţi, în vederea desemnării unui candidat unic la fotoliul de primar al municipiului Galaţi care să facă faţă actualului primar, Ionuţ Pucheanu, cotat foarte bine în toate sondajele. Au tot fost discuţii, declaraţii, contre, bârfe şi piedici, însă, se pare că desemnarea candidatului unic al dretei a intrat în linie dreaptă, deşi liderii politici antrenaţi în aceste negocieri nu au recunosct oficial că s-a ajuns la o înţelegere. Cu toate acestea, atât Bogdan Rodeanu (USR – Plus), cât şi George Stângă (PNL) au declarat la unison că se fac demersuri la Autoritatea Electorală Permanentă pentru a găsi soluţia legală pentru desemnarea candidatului comun.

Despre partidele participante la ”Marea Unire” a dreptei la Galaţi, declaraţiile nu mai coincid întru totul. Confirmări clare ale participării la negocieri sunt PNL, USR – PLUS, Pact pentru Galaţi, Marius Stan. Cu PMP însă se complică lucrurile. Deşi Geroge Stângă spune că sunt discuţii şi cu PMP, Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi susţine că nu va avea loc nicio unire a dreptei şi că nu va fi niciun candidat comun şi că nu participă la aceste negocieri, singurul candidat viabil al dreptei putând fi doar el, informează MONITORUL DE GALAȚI.

USR şi PNL caută soluţii legale pentru a valida candidatul unic al dreptei la Galaţi – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Se vorbeşte de luni bune despre unificarea dreptei, la Galaţi, în vederea desemnării unui candidat unic la fotoliul de primar al municipiului Galaţi care să facă faţă actualului primar, Ionuţ Pucheanu, cotat foarte bine în toate sondajele.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top