va aflati aici:
Home > Actualitate > Reacția MTS după ce Libertatea a scris despre dezastrul bazelor sportive din Galați: „Am fost notificați de DNA că s-a deschis dosar penal”

Reacția MTS după ce Libertatea a scris despre dezastrul bazelor sportive din Galați: „Am fost notificați de DNA că s-a deschis dosar penal”

Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) a reacționat după ce Libertatea a relatat situația dramatică a bazelor sportive din Galați.
Ministerul a fost notificat de DNA Galați că s-a deschis dosarul penal nr.124/ P /2017, cu privire la atribuirea și derularea Ccontractului de lucrări nr.80/ 08.09.2009, încheiat între DJTS Galați și firmele asociate, având ca obiect ”proiectarea și executarea reparației capitale Bazin Olimpic de Înot Complex Sportiv Dunărea Galați”. Fiind un litigiu nefinalizat, nu se poate pune o cărămidă! MTS a confirmat că sala de atletism care face parte din Complexul Sportiv ”Dunărea” se află în domeniul public al Statului și administrarea Ministerului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați (DJTS), informează LIBERTATEA.

Citește și http://www.galati.info.ro/sportul-in-paragina-si-la-galati-bazele-sportive-sunt-la-pamant-primaria-le-cere-ministerul-sportului-face-strategii-si-evalueaza-starea-obiectivelor-de-doi-ani-citeste-intreaga/

Bazinul olimpic bate orice record de rispire a banilor. Inaugurat în 1970, începuse să fie renovat, dar totul a fost oprit și, din 2005, nu mai funcționează.
Lucrările de consolidare (teren şi clădiri) s-au făcut în perioada 1999-2001 şi au costat echivalentul a 2.500.000 euro, iar în 2002 bazinul a devenit din nou funcţional. Nu pentru mult timp, însă: în 2004 s-a descoperit că problemele lui n-au fost rezolvate. Aşa că, în 2005, bazinul a fost închis şi au început noi reparaţii, suportate din bugetul MTS, proprietarul complexului sportiv. În perioada 2005-2009 se cheltuie aproape 80.000 de euro pentru repararea sistemului de alimentare şi de filtrarea apei, dar bazinul rămâne închis.

Reacția MTS după ce Libertatea a scris despre dezastrul bazelor sportive din Galați: „Am fost notificați de DNA că s-a deschis dosar penal” | Ştiri | Libertatea

Deși s-au investit în ultimii 20 de ani, peste 3 milioane de euro, bazinul olimpic de înot a ajuns o groapă de gunoi din cauza unui proces între constructori și administratorul complexului, Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJTS) Galați Galați!

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top