va aflati aici:
Home > Justitie > Urmărit internaţional pentru infracţiuni informatice reţinut la frontieră

Urmărit internaţional pentru infracţiuni informatice reţinut la frontieră

Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru săvârşirea de infracţiuni informatice în Armenia a fost reţinut de poliţiştii de frontieră, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean, în vârstă de 32 ani, conducând un autoturism marca BMW înmatriculat în Republica Moldova.

Citește și Urmărită internaţional, depistată de Poliția de Frontieră

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile din Armenia, un mandat de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni informatice.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Urmărit internațional reținut de Poliția de Frontieră Galați
Foto: politiadefrontiera.ro

În cursul lunii trecute tot la punctul de frontieră Oancea fusese predat Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi un alt bărbat, tot în vârstă de 32 de ani, pentru care autoritățile din Franța emiseseră mandat de arestare, deoarece acesta a săvârșit mai multe infracțiuni contra ordinii și siguranței publice pe teritoriul Franței.

 

Urmăriţi internaționali, depistaţi la frontiera de est – Politia de Frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Albiţa şi Oancea au depistat şi predat unor echipe operative din cadrul I.P.J. Vaslui, respectiv Galaţi, două persoane pe numele cărora erau emise mandate de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Germaniei, respectiv infracţiuni informatice pe teritoriul Armeniei.

Urmărit internațional, reținut în Punctul de Trecere al Frontierei Oancea – Politia de Frontiera

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat și au predat autorităților competente un cetățean român, pe numele căruia au fost eliberate de către autoritățile din Franța un mandat de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni contra ordinii și siguranței publice În data de 04 iunie curent, în jurul orei 21.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F.

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top