va aflati aici:
Home > Actualitate > Numărul persoanelor aflate în autoizolare, în Galați, a scăzut cu peste 400, în ultimele 24 de ore

Numărul persoanelor aflate în autoizolare, în Galați, a scăzut cu peste 400, în ultimele 24 de ore

Numărul persoanelor din judeţ aflate în autoizolare şi monitorizare la domiciliu a scăzut cu 413, în ultimele 24 de ore, de la 4.016 la 3.603, se arată într-o informare transmisă, luni, de Prefectura Galaţi.

onform Direcţiei de Sănătate Publică(DSP) Galaţi, 163 de persoane se află în carantină instituţionalizată, atâtea fiind înregistrate şi duminică.

Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanţii DSP.

Echipe mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţie de frontieră, poliţişti locali şi militari au verificat în sistem integrat 1.339 de persoane aflate în izolare la domiciliu, fiind depistate trei care nu au respectat măsura autoizolării. Acestea au fost sancţionate contravenţional, fiecare cu amendă de 5.000 lei, informează ȘTIRI PE SURSE.

Numărul persoanelor aflate în autoizolare, în Galați, a scăzut cu peste 400, în ultimele 24 de ore

Publicat: Numărul persoanelor din judeţ aflate în autoizolare şi monitorizare la domiciliu a scăzut cu 413, în ultimele 24 de ore, de la 4.016 la 3.603, se arată într-o informare transmisă, luni, de Prefectura Galaţi. Potrivit sursei citate, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu COVID-19, potrivit Agerpres.ro.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top