va aflati aici:
Home > Actualitate > Noi amenzi pentru construcțiile fără autorizație în Galați

Noi amenzi pentru construcțiile fără autorizație în Galați

Poliţiştii locali au amendat numai în ultimele zile mai multe persoane care au ridicat imobile sau au efectuat modificări la acestea fără să fi obţinut în prealabil autorizaţie de la autorităţile competente.

Cotidianul Adevărul face o trecere în revistă a măsurilor luate în cazul ultimelor cazuri de construcții fără autorizație depistate de Serviciul Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Galați și de Seviciul de Protecție a Mediului din cadrul aceleași instituții.

Amenzi de 1000 lei pentru persoane fizice

  • La un imobil situat pe strada Episcop Melchisedec s-a constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire, respectiv ”edificare locuinţă cu regim de înalţime şi împrejmuire”. Drept urmare, acesta  a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei şi s-a dispus intrarea în legalitate.
  • La un alt imobil situat pe strada Camil Ressu poliţiştii locali au constatat că proprietarul unui apartament a executat lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire. ”Cel în cauză a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 50/ 1991, actualizată şi s-a dispus intrarea în legalitate”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Citește și Sute de gălăţeni amendaţi pentru parcarea autovehiculului pe trotuar şi pe spaţiul verde

  • Proprietarul unui atelier auto, situat în Galaţi, a fost sancţionat contravenţional de către poliţiştii locali cu amendă în valoare tot de 1.000 lei. S-a dispus intrarea în legalitate, după ce oamenii legii au constatat că a executat o împrejmuire şi a adus modificari constructive spaţiului cu destinaţia de atelier electric.

Amendă de 2.500 de lei pentru o Asociație de Proprietari

  • O asociaţie de proprietari din Galaţi nu a asigurat întreţinerea şi curăţenia spaţiului verde aferent unui imobil. O suprafaţă de aproximativ şase metri pătraţi din spaţiul verde menţionat a fost ocupată în mod ilegal prin amplasarea de construcţii metalice.Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCL 260/2018 şi a legii 24/2007.

Articol integral pe ADEVĂRUL.RO.

Se construieşte după bunul plac în Galaţi. Zilnic sunt descoperite persoane care ridică imobile fără autorizaţie

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal Galaţi, la un imobil situat pe strada Episcop Melchisedec din municipiu, s-a constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire, respectiv “edificare locuinţă cu regim de înalţime şi împrejmuire”.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top